Μαθε και αυτο..

Έχω καιρό να κάνω ένα συγκεντρωτικο από διάφορα θέματα που αναδύονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Ήρθε λοιπόν η ώρα.

Ίσως μια από τις καλύτερες στιγμές σε περιοδικό και ειδικά σε φωτογράφηση για τις ανάγκες ενός εξωφύλλου δημοσίευσε στο instagram της η Vogue Ολλανδίας. Ο Mario Testino αποθανατίζει την Doutzen Kroes και Lara Stone, δυο super models, γυμνές σε πορτοκάλι φόντο σε…ιδιαίτερες στιγμές. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό και πετυχημένο.

Η Madonna είναι από εκείνες που πρωτοστατούν για τα δικαιώματα της γυναίκας και μάλιστα στην Trump εποχή η φωνή της ίσως είναι από τις πιο ενοχλητικές για κάποιους. Η ίδια επέλεξε την ήμερα της Γυναίκας για να παρουσιάσει μια μικρού μήκους ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστει με τίτλο Her Story. Την αφιερώνει σε όλες τις γυναίκες που πολεμούν για την ελευθερία τους. 

Η Scarlett Johansson ήταν η οικοδέσποινα του τελευταίου SNL και προστέθηκε στην λίστα των διάσημων που σατιρίζουν και ”πολεμούν” τον Πρόεδρο Trump. Η fake διαφήμιση για άρωμα που έκανε υποδυόμενη την Ivanka ήδη είναι viral σε όλον τον κόσμο. 

Από τον Οκτώβριο έως και σήμερα η οικογένεια έκανε μεγάλη υπομονή ώστε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτεια της Kim. Ορίστε όμως που ήρθε η ώρα η Kim η ίδια να μιλήσει στην κάμερα για την τραυματική εμπειρία της με τους ληστές. Μαθήματα τηλεόρασης και τηλε-πώλησης παιδιά. 

Screenshot_20170306-015117

Πως γίνετε να μην αναφερθώ στην πιο αστεία στιγμή της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από το στιγμιότυπο ενός δημοσιογραφου ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων του καναλιού του. Ενώ σχολίαζε, ξαφνικά ανοίγει η πόρτα πίσω του και μπαίνουν μέσα τα ανήλικα παιδιά του. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι η αντίδραση της νταντάς. Όλα τα λεφτά. 

Η Kristen Stewart φαίνεται ότι κάνει τα πάντα για να αποβάλει την κινηματογραφικη ρετσινιά του Twilight. Τα καταφέρνει μια χαρά γιατί ενώ δεν είναι πολλά τα χρόνια που τελείωσε εκείνη η saga η ηθοποιός έχει αλλάξει ριζικά τόσο στις επιλογές ταινιών που πρωταγωνιστει όσο και εμφανισιακά. Στην τελευταία της ταινία εμφανίζεται γυμνόστηθη ( δες εδώ ) ενώ μόλις έκοψε τα μαλλιά της κοντά, πολύ κοντά.

1152951_GettyImages-649389128

Το κορίτσι που δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία επέστρεψε και μάλιστα με φωτογραφίες από την παράλια. Μα για την Emily ομιλώ..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s