Δείξτε τον κώλο σας τώρα..

Το instagram έχει αποδεχτεί πλέον ως ο τόπος που τα πάντα μπορούν να βρουν ένα σκοπό. Η’ καλύτερα ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει – νταξει με κάποιους περιορισμούς αλλά και πάλι – .

Από τις κορασίδες που δείχνουν το σώμα τους ως μέσω να βρουν γκόμενο/δουλειά/likes ως τα metrosexual αγόρια που γουστάρουν να δείχνουν πόσο καλή δουλειά έκαναν στο γυμναστήριο, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Το instagram τα έχει όλα.

Τώρα όμως ο κώλος έχει προτεραιοτητα στην δημοφιλή εφαρμογή. Δυο λογαριασμοί μέσω των…οπίσθιων περνούν το δικό τους μήνυμα.

Ο λογαριασμός Cheeky Exploits σε παρακινεί να στείλεις μια φωτογραφία του κώλου σου ώστε να κανείς τον κόσμο καλύτερο, πιο χαρούμενο μέσω αυτού. Για όποιον/α ενδιαφέρεται το e-mail είναι cheekyexploits@gmail.com. Ενδεικτικά κάποιες αναρτήσεις θαυμαστών της σελίδας:

Ο λογαριασμός TheTravelinBum είναι λίγο..διαφορετικός. Ο 24χρονος εμπνευστής του πάλευε με την σεξουαλικότητά του και αποφάσισε να μετατρέψει την συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή της “αποκάλυψης” της σεξουαλικής ταυτότητας σε μια θεραπευτική και εμπνευσμένη διαδικασία που γιορτάζει το γυμνό σώμα. Όλο και πιο πολλοί μοιράζονται πλέον την δική τους στιγμή σε συνδυασμό με μια φωτογραφία του κώλου τους ως ένδειξη απελευθερωσης και αποδοχής. Μπείτε στον λογαριασμό για να δείτε την ιστορία του καθενός.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s