September Recap On

Πάει και ο Σεπτέμβρης. Ο μήνας που είναι κατεγεγραμμένος στα κύτταρα μας να μισούμε – γιατί ξεκινούσαν τα σχολεία – παραδίδει την σκυτάλη σε ένα μήνα που μας πάει ακόμα πιο κοντά στα…Χριστούγεννα.  

Όμως πριν από αυτό, ας κάνουμε ένα recap σε όσα δεν προλαβες να μάθεις τον μήνα που μας αποχαιρετά. 

Μουσικά ξεκινάμε και δικαιολογημενα αφού το μήλο φαίνεται ότι δεν έπεσε πολύ μακριά από την μηλιά. Αίσθηση προκάλεσε ο γιος του Γ. Πλούταρχου όταν ανέβασε βίντεο στα social media όπου τραγουδά ένα κλασσικό κομμάτι του πατέρα του. Οι πάνω από 900 χιλ. προβολές αποδεικνύουν, ότι κάτι έκανε σωστά. 

Ο ηθοποιός Liam Neeson ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις ταινίες δράσης λόγω της ηλικίας του. «Μου προσφέρουν ακόμη πολλά χρήματα για να παίξω σε τέτοιου είδους ταινίες αλλά παιδιά, είμαι 65 ετών», πρόσθεσε. Ο ηθοποιός έζησε μια δεύτερη ”εφηβεία” στον κινηματογραφο μετά την τεράστια επιτυχία των ταινιών ”Taken'” και όσων ακολούθησαν.

Πέρασαν και όλας 25 χρόνια από την ταινία ”Sister Act”. Κάποιοι την είδαν στον κινηματογραφο, οι πιο πολλοί από εμάς μεγάλωσαν με τις επαναλήψεις της στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Η Whoopi Goldberg – είναι εδώ και δέκα χρόνια στο The View – γιόρτασε αυτή την επέτειό συγκεντρωνοντας το original cast και τραγουδώντας ένα από τα θρυλικά τραγούδια της ταινίας. Δες την original version εδώ και μάθε ότι τον ρόλο της Whoopi ήταν να τον ερμηνεύσει κανονικά η Bette Midler.

Βέβαια την ελληνική πραγματικοτητα την στιγμάτισε η συζήτηση γύρω από τα οπίσθια της Κορινθίου. Η φωτογράφηση της – ακόμα μια (ήμι)γυμνή στιγμή της ηθοποιού –  για το περιοδικό DownTown ήταν το buzz για πάνω από μια εβδομάδα. Το περιοδικό την είπε ”η Kardashian'” της Ελλάδος, με την ίδια την Κορινθιου να δημοσιεύει στα social media της μια αρετουσαριστη πλευρά της φωτογράφησης. Έτσι για το info του πράγματος να πούμε ότι η φωτογράφηση ήταν αντιγραφή μιας παλαιότερης της Irina Shayk.

Maria-Korinthiou-Butt-Down-Town-Kanoni-1

Όμως η original Kardashian δεν μας άφησε χωρίς κάτι και από αυτήν. Μια εξόρμηση της στην παραλία ήταν ικανή να ανάψουν οι φωτιές για το εάν τα οπίσθια της είναι προϊόν photoshop ή τέλεια από μόνα τους.

Ο Salvador Sobral, φετινός νικητής της Eurovision, πλέον ”ζει” με μηχανική υποστήριξη περιμένοντας να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς ικανό να τον κρατήσει στην ζωή. Αυτό να γίνει μάθημα για εκείνους που έλεγαν ότι χρησιμοποιησε την ασθένεια του για να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό. Πιο κάτω η τελευταία δημοσιά εμφάνιση του, όπου συγκινημένος τραγουδά μαζί με την αδερφή του, λίγες μέρες πριν αποσυρθεί για να πολεμήσει για την υγεία του: 

Θυμάστε αυτόν τον τύπο? 

Δέκα χρόνια μετά ο Chris Crocker, γνωστός ως ”Leave Britney Alone” guy, θυματε εκείνη την στιγμή με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media του, μπορείτε να το διαβάσετε εδω. Ο ίδιος αποτελεί πλέον πρότυπο – για κάποιους – και οι ακόλουθοι του στα social media τον έχουν αναγάγει σε public figure.

Ακόμα ένας άνδρας celebrity, είδε τις προσωπικές του στιγμές να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο πρώην πρωταγωνιστης της εφηβικής σειράς του MTV ”Teen Wolf”, Cody Christian, φαίνεται ότι διαχειριστηκε λάθος τα social media και κάποια θαυμάστρια έκανε την…μεγάλη αποκάλυψη.

81b7d8b4-cef7-407f-b379-e6695f73e18a-800x984

Μπες εδώ – με δική σου ευθύνη – εάν θες να δεις περί τίνος πρόκειται.

Μετά από αμέτρητες selfie και προκλητικές εμφανίσεις η Bella Thorne γδύθηκε για τις ανάγκες μιας κανονικής φωτογράφησης περιοδικού.

Αυτό ήταν παίδες. Καλό Χειμώνα είπαμε?

SQ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s