Η Ρία έξω γδύνεται καλύτερα!

Για το ημερολόγιο του 2018 που φέρει το όνομα της, η Ρία Αντωνίου φωτογραφήθηκε γυμνή και τα πλήθη λιποθυμούν. Ευτυχώς που έξω πάμε καλά και αναγνωρίζετε το..ταλέντο της Αντωνίου!

Ο άνθρωπος που έχει βάλει τους γονείς στην Αμερική να λένε ψέμματα στα παιδιά τους ανήμερα του Halloween ότι τους πήραν τα γλυκά και να τα βιντεοσκοπουν για να το δείχνει στην εκπομπή, έκανε ξανά το θαύμα του. Ο Jimmy Kimmel ρώτησε τυχαίους περαστικούς πως τους φαίνεται το νέο iPhone X ενώ πραγματικά τους έδινε να κρατούν το iPhone4. Το αποτέλεσμα είναι η κατάντια του χαζού καταναλωτή: 

H Millie Bobby Brown είναι η Eleven στο Stranger Things. Εαν τίποτα από αυτά δεν σου λένε κάτι, τότε μάλλον έχεις χάσει την νέα ανακάλυψη του Hollywood και σε πρωταγωνιστρια αλλά και σε μανία για μια σειρά. Ευτυχώς η Millie είναι πολύ-εργαλείο και ραπαροντας εξιστορεί τα πάντα από την 1η σεζόν. Για δες: 

Μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, το «In a Heartbeat», καταφέρνει χωρίς καθόλου λόγια να δείξει τα υπέροχα όσο και αγωνιώδη συναισθήματα που συνοδεύουν τον πρώτο έρωτα, οπτικοποιώντας με τρυφερό όσο και παιχνιδιάρικο τρόπο κλισέ εκφράσεις όπως το «follow your heart» και το «μου ράγισες την καρδιά». 

Τελος, κάτι μουσικό. Όταν μπερδεύεις το Game of Thrones με το Stranger Things.

1 Comment

  1. It’s really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s