Η απάντηση της Βίσση για το ”Αφού”!

Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Οι αντιδράσεις για το νέο τραγούδι της Βίσση – όσοι ασχολούνται δηλαδή – είχαν από όλα. Ενθουσιασμό από κάποιους, μέτρια αποδοχή από άλλους και κάποιοι ήταν αφοριστικοί. Η ίδια η Αννα Βίσση στην πρεμιέρα της για 3η χρονιά στο Hotel Ερμου, έδωσε την ”πληρωμένη” απάντηση της και για κάποιους έκλεισε στόματα. Ορίστε τι είπε την 2η φορά που ερμήνευσε το τραγούδι λίγο πριν το κλείσιμο:

” Η πλάκα είναι παιδιά, τραγουδάω τόσα χρόνια και όταν βγάζω καινούργιο τραγούδι, εγώ το έχω λατρέψει, έχω συγκινηθεί. Βγαίνουν κάτι μαλάκες, όχι επειδή αντιδρούν και δεν το γουστάρουν δικαίωμα του καθενός είναι να γουστάρει. Ένα τραγούδι ακόμα είναι. Σε άλλον θα αρέσει πιο πολύ σε άλλον λιγότερο. Αυτά που λέει πάντως – δεν ξέρω – είναι μες στην κοσμοθεωρία μου. Είναι αυτά που με κάνουν έμενα να νιώθω ότι είμαι άνθρωπος πάνω απ’ολα. Δεν έχω ταμπού, ούτε ανώμαλη είμαι με τον τρόπο που το λένε κάποιοι έτσι άσχημα. Έχω κάποιες ευαισθησίες ως καλλιτέχνης και δεν με ενδιαφέρει το σουξέ. Έχω τόσα σουξέ να πω. Άλλο ένα σουξέ? Έχετε εκεί πληθώρα να διαλέξετε, να πάτε και αλλού. Αυτά που γράφουν κάποιοι ότι τους ενοχλούν, έμενα με συγκινούν και λέω τόσο μακριά είμαστε κάποιοι άνθρωποι? Ναι είμαστε διαφορετικοί. Το σέβομαι αυτό αλλά θέλω κ εγώ να σέβομαι τον εαυτό μου και να λέω πράγματα που αγαπώ και γουστάρω και τα πιστεύω.”

Με λίγα λόγια η Βίσση με δικά της λόγια θέλει να λέει τραγούδια που την εκφράζουν, την συγκινούν και την κάνουν να νιώθει άνθρωπος. Δεν την αφορά να κάνει ένα ακόμα σουξέ και όποιος θέλει απελπισμένα το ΣΟΥΞΕ, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τόσους καλλιτέχνες που ακόμα πολεμούν να βγουν ”πρώτοι” με ένα hit. Όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά πρέπει να σεβόμαστε το τι θέλει ο καθένας. Εαν δεν γουστάρεις, δεν σε αναγκάζει να κανείς να το ακούσεις. Ας ακούσουμε τα λόγια…

Εδω το επίμαχο σημείο από την πρεμιέρα:

Η 1η εκτέλεση του ”Αφού”:

Το επίσημο video clip του ”Αφού”:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s