Κάποτε Βασίλισσα του Πόρνο τώρα του…Μπιμπερό!

Χρειάστηκαν κοντά δεκατρία χρόνια για να ανακηρυχτεί ”Βασίλισσα του Πόρνο”. Από την απόσυρση της το ’08 καμιά δεν την έχει προσπεράσει ή φτάσει. Όμως τα είδωλα είναι για να γκρεμίζονται και η πραγματικοτητα για να αποκαθηλώνει ότι αγάπησες και λάτρεψες.

Screenshot_42

Όπως είχα πει σε προηγούμενη ανάρτηση, η Jenna Jameson το ’17 την βρήκε έγκυο στο τρίτο της παιδί και τον προηγούμενο Απρίλιο έφερε στο κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η αποκαθήλωση του ειδώλου για πολλούς άντρες ανά τον κόσμο από την δεκαετία του ’90, δεν είναι γιατί έγινε ακόμα μια φόρα μητέρα. Αλλά ο καταιγισμός εικόνων στο instagram που δείχνουν ότι τώρα που είναι 40+ έχει αλλοιώσει το πρόσωπο της με διάφορες πλαστικές και χρησιμοποιεί κάθε φίλτρο στα κοινωνικά δίκτυα για να μην θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν κάποτε.

Από την ήμερα που γέννησε το κοριτσάκι της έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με το παιδί της και ακόμα πιο πολλές όπου θηλάζει. Κάτι που θα έκανε περήφανη την δική μας Σάντυ Κουτσοσταμάτη!

Ας θυμηθούμε όμως πόσο μεγάλη κοιλιά είχε η πρώην πορνό σταρ:

Screenshot_34Screenshot_38Screenshot_35Pregnant_Jenna_Jameson_baby_bump

Μια πιο εμφανής σύγκριση:

Η ίδια πλέον μέσωτου instagram της χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως μητέρα, σύζυγο, απεξαρτημενη από το ποτό, εβραια και άτομο που επηρεάζει τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φουσκωμένο της πρόσωπο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με το χρόνο. Σας αφήνω με αυτό που αγαπήσαμε σε αυτήν!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s