Είναι – κατά πως φαίνεται – μόδα. 

Η μόδα που θέλει σε κάθε talent show, τηλεπαιχνίδι ή reality επιβίωσης να έχουν παρεισφρήσει κοπέλες της διπλανής πόρτας….όμως λίγο πολύ γνώστες ήδη.

Φοιτήτριες που πέρασαν είτε από την νύχτα ως υποδοχή σε club είτε ως κάτι πιο…εξτριμ πλέον κάνουν καριέρα στο instagram. Εκεί πολλαπλασιάζουν τους θαυμαστές τους με γεωμετρική πρόοδο με κάθε προκλητική στα όρια του γυμνού φωτογραφία τους και γίνονται εν μια νυκτί πιο διάσημες και από τις celebrity ήδη που ξέρουμε.

Screenshot - 11_20_2016 , 2_19_55 AM

Όλοι θυμόμαστε την περσινή χρονιά όπου τα πεπραγμένα των παικτριών του Power of Love βγήκαν στην φόρα από τα πρώτα λεπτά του show με τρανό παράδειγμα την παίκτρια που ήταν ηθοποιός του…Σειρηνάκη.

Πάμε όμως στο σήμερα. Φαίνεται ότι οι άλλοτε φοιτήτριες από την Λάρισα έχουν την τιμητική τους. Ήδη στο My Style Rocks υπάρχει μια γνωστή στα instagram αλλά και την νυχτερινή ζωή της Λάρισας, η Μαρία Λέκκα. Αργά και σταθερά η Μαρία έγινε ”γνωστή” τόσο πολύ που σαγήνευσε και διάσημο τραγουδιστή με το καλλίγραμμο σώμα της που μαζί της…πήγαινε παντού.

 

Τώρα η – ”κολλητή” της στα φοιτητικά χρόνια – Σίσσυ Ζουρνατζή πρόκειται να είναι στο Nomads.

Η Σίσσυ πρόλαβε και έκανε ένα πέρασμα-δοκιμαστικό από το τηλεπαιχνίδι του Σφήνου το καλοκαίρι και πήρε την έγκριση για το επόμενο βήμα. Οι 137 χιλ. θαυμαστές στο instagram ξέρουν πολύ καλά ότι το σέξι σώμα της θα ανεβάσει στα ύψη την θερμοκρασία του παιχνιδιού. Ειδικά η πίσω πλευρά της όπου είναι και πιο προβεβλημένο σημείο του σώματος της στον λογαριασμό της.

Ακολουθούν διάφορες πόζες αλλά και στιγμιότυπα από ένα βίντεο που είχε γυριστεί για την προώθηση γνωστού κλαμπ στην Λάρισα. Εκεί η Ζουρνατζή δεν φορούσε καν τα απαραίτητα.

Screenshot - 11_20_2016 , 2_28_07 AMScreenshot - 11_20_2016 , 2_28_23 AMScreenshot - 11_20_2016 , 2_28_36 AM