Η είδηση είχε ως εξής: 27χρονο μοντέλο, πρώην εστεμμένη, συνελήφθη από τις αρχές σε ξενοδοχείο της Λάρισας γιατί εκδιδόταν για 500 ευρώ.

Βέβαια, κανένα σημείο από αυτή την είδηση δεν πρέπει να προξενεί έκπληξη σε κανέναν ή να πέφτει από τα σύννεφα. Εκτός και εάν έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το πως έχουν τα πράγματα σήμερα και νομίζεις ότι τα μοντέλα ή όλες αυτές που αποκτούν μια φήμη και αυτό-αποκαλούν τον εαυτό τους ”μοντέλο”. είναι αθώες περιστέρες, αμόλυντες δεσποινίδες.

Ο αστυνομικός προσήλθε στο ραντεβού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μόλις μπήκαν στο δωμάτιο έγινε η σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να γίνει σύλληψη εάν δεν υπάρξει πράξη που αποδεικνύει ότι αμείβεται για τις σεξουαλικές υπηρεσίες της αρά….ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του πάνω απ’ όλα.

Έπειτα ξεκίνησαν οι μαθηματικές πράξεις και αποκλίσεις για να βρούμε ποια είναι. Όμως το internet και τα social media δεν άργησαν και το όνομα της φανερώθηκε παντού.

Πριν το καλοκαίρι και με την πίεση της τηλεθέασης να αναγκάζει τον ANT1 να κάνει σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, προσέθεσε στο πρόγραμμα του την πιο trash εκδοχή reality που έχουμε ως τώρα δει στους δέκτες μας: το Game of Love.

Στιγμιότυπο οθόνης (40)

Μέσα σε όλη αυτή την ”εκλεκτή” επιλογή που έκανε το κανάλι για τους παίκτες ήταν και η Νάνσυ Πίττα.

Στιγμιότυπο οθόνης (30)

Η παίκτρια έδειξε από το πρώτο επεισόδιο πόσο προετοιμασμένη πήγε στο παιχνίδι για να γίνει….γνωστή. Μια φήμη που την έφερε να ανεβάσει το κασέ της στα 500 ευρώ για ερωτικές της συνευρέσεις ανά την Ελλάδα.

parousospitta

Η….Πίττα είχε στεφθεί στον διαγωνισμό ομορφιάς ‘Star and Mr GS Hellas 2016’, εμπνεύσεως του προέδρου του Grande Secreto Media Group Γιώργου Κούβαρη, ως Miss G.S. Hellas 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνον τον διαγωνισμό ομορφιάς είχαν πάρει τίτλο και οι…Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντόβα, παίκτριες του Power of Love. Θα τις βρείτε τέρμα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στιγμιότυπο οθόνης (44)

Η Νάνσυ που μέσα στο παιχνίδι δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ξεγυμνωθεί ή να προκαλέσει όσο πιο πολύ μπορούσε για να τραβήξει τα βλέμματα του αντρικού κοινού πάνω της, δεν έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό. 

Στιγμιότυπο οθόνης (46)Στιγμιότυπο οθόνης (47)Στιγμιότυπο οθόνης (48)

Όπως τόσες και τόσες που φέτος βρήκαν την δίοδο τους στην τηλεόραση υπήρχαν καιρό στην νύχτα. Αυτό-αποκαλούνται μοντέλα, συμμετέχουν σε καλλιστεία που έχουν κανονιστεί εκ των προτέρων να κερδίσουν κάτι μόνο και μόνο για να γίνει πιο σωστή προώθηση στους πελάτες και να μπορούν ως ανταμοιβή να έχουν θέση στο πρώτο τραπέζι σε μπουζούκια και κλαμπ με μια belvedere κερασμένη ώστε να την μοστράρουν στο instagram.

Πολλά τα παραδείγματα και οσονούπω επιστρέφω με νέο άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα. Απλά η Νάνσυ Πίττα είναι ακόμα μια κοπέλα που κυκλοφορεί μέσα σε συγκεκριμενες παρέες και που πολύ απλά, αυτή την φορά, την έπιασαν στα πράσα.