Ασε το Super Bowl, έχουμε trailer

Το Super Bowl είναι ένα μεγάλο αθλητικό για την Αμερική και αυτό το ξέρουμε καλά.

Ο υπόλοιπος κόσμος όμως δεν ενδιαφέρεται για αυτό παρά για το ποιος/α εμφανίζεται στο 15λεπτο διάλειμμα και τα trailer ταινιών ή διαφημίσεις που καταλαμβάνουν χώρο στον ακριβό τηλεοπτικό χώρο των διαφημίσεων ( 5 εκ. δολάρια τα 30” ).

Αυτή την χρονιά μετά από διάφορες ακυρώσεις, το perfomance στο διάλειμμα του αγώνα έγινε από τους Maroon 5. Αλλά ούτε ήταν τόσο πετυχημένο και κυριολεκτικά δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους μετά το πέρας της σκηνικής τους παρουσίας.

Ενώ κάποιες διαφημίσεις είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μέρες στην κανονική τους διάρκεια και όχι στην μονταρισμένη που παίχτηκε στο Super Bowl, ήρθαν τα trailer των ταινιών και μας αντάμειψαν!

Πρώτο και καλύτερο το teaser των Εκδικητών. Μπορεί να μην είδαμε πολλά ή να μην καταλάβαμε τι πρόκειται να γίνει αλλά κάθε νέα εικόνα μεγαλώνει την αναμονή μας. Σε αυτό το clip βλέπουμε ότι αυτοί που έμειναν ζωντανοί προσπαθούν να διαχειριστούν το πένθος και να σκεφτούν το επόμενο βήμα ενώ ο Rocket μπαίνει στην ”καλύβα” του Thanos?!

Κάποιοι ήταν σίγουροι ότι θα δούμε ενώ ολοκληρωμένο trailer για την τελευταία σεζόν του GoT αλλά αυτό δεν έγινε. Αυτό που έγινε ήταν το Game of Thrones να ”εισβάλλει” στο κόσμο της…Bud Light. Δείτε το:

Η τριλογία του Toy Story είναι ίσως ότι καλύτερο έχει υπάρξει στις ταινίες animation. Το καλοκαίρι του ’19 όμως ο Buzz και ο Woody θα επανέλθουν με το τέταρτο μέρος του θρυλικού franchise. Δεν ξέρουμε πολλά για την υπόθεση και το παρακάτω teaser δεν μας βοήθησε καθόλου μπορούμε να πούμε.

Μισό αιώνα και κάτι χρόνια μετά επιστρέφει στην τηλεόραση η θρυλική σειρά Twilight Zone. Ο Jordan Peele – Get Out, Us – θα είναι ο παραγωγός και παρουσιαστής της σειράς που κάνει πρεμιέρα αρχές Απριλίου. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s