Για την insta ολοκλήρωση του καλοκαιριού – εάν και ημερολογιακά έχει τελειώσει εδώ και έξι μέρες – πρέπει να αναφερθούμε και στους άντρες της ελληνικής showbiz που ανέβασαν το σέξι θερμόμετρο της σεζόν στα ύψη.

Recap για τις γυναίκες εδώ και πάμε παρακάτω.

Ο Πάνος Θεοδώρου ξεχώρισε στο Survivor II, για τους προφανείς λόγους. Από τότε προκαλεί το γυναικεία βλέμματα μέσα από τα social media και φαίνεται ότι το κάνει καλά.

Συνήθως ο κακός μιας σειράς/ταινίας ξεχωρίζει για αυτά που κάνει. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ράγισε καρδιές και με την ομορφιά του. 

nikospolyderopoulos.png

Ένας ακόμα παίκτης του Survivor II που ξεχώρισε τόσο εύκολα όσα εύκολα χάθηκε από τα μάτια μας. Ο Νίκολας Αγόρου όμως υπάρχει στα social media και δεν το κάνει εύκολα να τον προσπεράσεις.

Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια στον SKAI, είχαν το μονοπώλιο στο να μας συστήνουν σέξι αγόρια. Από το πρώτο PoL, γνωρίσαμε τον Δώρο που μαζί με την Αθηνά, ήταν το αμφιλεγόμενο ζευγάρι του παιχνιδιού. Παιχνίδι και ζευγάρι είναι παρελθόν αλλά όχι όμως και ο Δώρος που στο insta καίει καρδιές.

dorospanayidesofficial

Για όσο καιρό το Τατουάζ ήταν στον αέρα της τηλεόρασης του Alpha, ο Στέφανος Μιχαήλ ήταν η φαντασίωση κάθε γυναίκας. Ο τελευταίος ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’10, έχει ακόμα πολλά να δείξει.

stefanos.michael

Ο Πάνος Βλάχος αρχικά έγινε ευρεία γνωστός για την γλυκιά και κωμική πλευρά του. Ήταν η μετακόμιση του στο Los Angeles που μας έδειξε έναν πιο αρρενωπό και γυμνασμένο Πάνο.

panos_vlahos)official

Ο Αντίνοος για διάφορους λόγους θα έπρεπε φέτος να τιμηθεί από το People ως ο άντρας της χρονιάς. Για το πως εκφράζει τις απόψεις του, για τις αναρτήσεις του αλλά και την γενναιότητα του να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την υγειά του δημόσια.

_andinoos

Τα τελευταία χρόνια το δίπολο στο ελληνικό πεντάγραμμο έχει μετατοπιστεί σε Αργυρό και Οικονομόπουλο. Είναι οι δύο που κάνουν την μια επιτυχία μετά την άλλη. Όμως ο Αργυρός κρατάει τα σκήπτρα ανάμεσα τους για τον πιο σέξι καλλιτέχνη. Χωρίς να προκαλεί, οι αναρτήσεις του συνδυάζουν κάτι το ρομαντικό και σέξι μαζί.

Screenshot_55

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο νικητής του Survivor ΙΙ και από τους λίγους παίκτες που μας απασχολούν ακόμα. Η σωματική διάπλαση του δημιουργεί ρίγη σε πολλές θαυμάστριες του και αυτό κεφαλοποιειται και στα like του λογαριασμό του στο instagram.

ilias__gkotsis

Ο Ντάνος είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Ο νικητής του Survivor του 2017, δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί με την εμφάνιση του αλλά και τις δουλειές του. Για κάποιες/ους το όνομα Γιώργος Αγγελόπουλος είναι συνυφασμένο με την τεστοστερόνη.

Screenshot_50

Όμως αυτός που κέρδιζε φέτος την πρώτη θέση στους πιο sexy άντρες του καλοκαιριού, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Από το πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz με το γυναικείο κοινό να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του για εκείνον και ας έχει μια από τις πιο προβεβλημένες σχέσεις.

Άρα εάν ποτέ βρεθούν στην ίδια λήψη ο Βασάλος με την Τούνη, θα μιλάμε για έκρηξη instagram-ικου ηφαιστείου!