Στην τηλεοπτική σεζόν 2019-20, ήδη έχουμε δυο μουσικά talent show και είμαστε μια εβδομάδα πριν προστεθεί και ένα τρίτο. Τα 3/5 των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, ψάχνουν ή δεν ψάχνουν την επόμενο μεγάλο όνομα της ελληνικής δισκογραφίας.

Νομίζω αναμενόμενο είναι να βρεθούν και κάποιες γνώριμες φάτσες που προσπαθούν ξανά να εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους δυνατότητες. Όμως μόλις βρέθηκε η μια που ”έσπασε” την μπάνκα. Ίσως είναι η παίκτρια της δεκαετίας, αφού μέσα στην δεκαετία του ’10, δεν ήταν υποψήφια σε ένα ή δυο αλλά σε τρία talent show.

Από το Greek Idol μεταπήδησε μετά από κάποια χρόνια στο Rising Star και φέτος ανήκει στην ομάδα του Μουζουράκη, στο The Voice.

Το όνομα της Ερωφίλη Τζάνου. 

Το ερώτημα εδώ δεν είναι εάν αξίζει η φωνή της την προσοχή μας αλλά πόσες δημόσιες ευκαιρίες χρειάζεται κάποιος/α για να καταλάβει ότι ίσως το επόμενο βήμα στην καριέρα σου δεν θα είναι για εκείνον/η ποτέ εφικτό.

Επίσης η Ερωφίλη, είναι ένα τέλειο παράδειγμα να δούμε πως αλλάζει μια φωνή μέσα στα χρόνια. ( ένα σκάνδαλο το έχει στις πλάτες του ).