Η παίκτρια όχι ενός, ούτε δυο αλλά τριών talent show

Στην τηλεοπτική σεζόν 2019-20, ήδη έχουμε δυο μουσικά talent show και είμαστε μια εβδομάδα πριν προστεθεί και ένα τρίτο. Τα 3/5 των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, ψάχνουν ή δεν ψάχνουν την επόμενο μεγάλο όνομα της ελληνικής δισκογραφίας.

Νομίζω αναμενόμενο είναι να βρεθούν και κάποιες γνώριμες φάτσες που προσπαθούν ξανά να εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους δυνατότητες. Όμως μόλις βρέθηκε η μια που ”έσπασε” την μπάνκα. Ίσως είναι η παίκτρια της δεκαετίας, αφού μέσα στην δεκαετία του ’10, δεν ήταν υποψήφια σε ένα ή δυο αλλά σε τρία talent show.

Από το Greek Idol μεταπήδησε μετά από κάποια χρόνια στο Rising Star και φέτος ανήκει στην ομάδα του Μουζουράκη, στο The Voice.

Το όνομα της Ερωφίλη Τζάνου. 

Το ερώτημα εδώ δεν είναι εάν αξίζει η φωνή της την προσοχή μας αλλά πόσες δημόσιες ευκαιρίες χρειάζεται κάποιος/α για να καταλάβει ότι ίσως το επόμενο βήμα στην καριέρα σου δεν θα είναι για εκείνον/η ποτέ εφικτό.

Επίσης η Ερωφίλη, είναι ένα τέλειο παράδειγμα να δούμε πως αλλάζει μια φωνή μέσα στα χρόνια. ( ένα σκάνδαλο το έχει στις πλάτες του ).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s